HYT H1 Black DLC

HHYT este un brand care pune foarte mult pret pe legile hidromecanicii. Ei sustin ca vin cu ceva total nou pe piata ceasurilor, deoarece aduc “doi dusmani”, mecanismele si lichidele, impreuna. Ceasornicarii de la HYT sustin ca au reusit sa cucereasca gravitatea si sa manuiasca lichidul, iar astfel au ajuns la un design complet nou. In ziua de astazi, ei creeaza ceasuri care indica timpul cu ajutorul lichidelor.

Ceasul HYT H1 Black DLC, care a castigat premiul pentru cel mai inovativ ceas este unul dintre modele care exprima cel mai bine conceptele dupa care se ghideaza brandul. Dupa cum se poate vedea, ceasul nu are indicatori centrali. Timpul este indicat cu ajutorul a doua lichide, unul fluorescent si unul vascos, care se deplaseaza printr-un tub de-a lungul cadranului. Ele sunt separate unul de celalalt datorita fortelor de repulsie ale moleculelor. Principiul care sta la baza miscarii lor este urmatorul: la ora 6 sunt doua rezervoare, pentru cele doua lichide; in timp ce unul dintre lichide se comprima, celalalt se extinde si viceversa, iar astfel are loc miscarea ascensionala a celor doua. Pe masura ce orele trec, lichidul fluorescent se deplaseaza, indicand timpul. Cele doua rezervoare sunt sustinute de doua pistoane. Mecanismul cu care este combinat acest sistem de lichide este unul mecanic, cu un calibru creat de cei de la HYT. Are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de 65 de ore. Pe langa podurile care sunt decorate cu motive “Cotes de Geneve”, mecanismul este ornat cu 35 de jewels.

Carcasa este creata din titaniu acoperit cu DLC negru, iar toate suprafetele sunt polisate cu aspect satinat. Ceasul are un diametru de 48.8 mm, o grosime de 17.9 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri. Remontoarul are protectie si este fixat cu ajutorul unui inel de cauciuc. La ora 6 se afla un dom care adaposteste cele doua rezervoare. Pe ambele parti ale carcasei se gasesc geamuri din cristal de safir, tratate cu material anti-reflexie. Ca functii, ceasul indica orele, minutele si secundele si are un indicator pentru rezerva de energie intre orele 2 si 3. Cureaua ceasului este din piele si se inchide cu o catarama.

Pe langa premiul pentru cel mai inovativ ceas castigat la GPDH, HYT H1 Black DLC a reusit sa mai stranga si alte distinctii. Pe 12 Octombrie, in New Delhi, la ceremonia Watch World Awards, modelul a primit premiul Best Concept Watch. De asemenea, in Mexico City, pe data de 4 Octombrie, modelul a castigat acelasi premiu ca in New Delhi, doar ca aici l-a primit la ceremonia Salon Internacional Alta Relojeria.

19 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu