IWC Ingenieur Chronograph Silberpfeil

CCei de la IWC au lansat ceasul Ingenieur Chronograph Silberpfeil. Modelul i-a incantat pe fanii brandului si a impresionat prin designul sport al carcasei si prin elementele cadranului care sunt inspirate dintr-un automobil de curse.

Ingenieur Chronograph Silberpfeil este dedicat unei masini de curse legendare, Mercedes-Benz Silver Arrow W25. Intreg designul ceasului are la baza cateva trasaturi ale acestui automobil. Cadranul are un aspect granulat circular, ca un tribut pentru bordul masinii de curse. De asemena, curea din piele de vitel este un alt element care aminteste de anii 1930, cand din interiorul masinilor nu lipseau centurile din piele. Brandul spera sa ofere ceva in plus iubitoriilor de curse si, in acelasi timp, incearca sa “conserve” elementele care defineau acum ceva timp acest sport.

Carcasa din otel inoxidabil are un diametru de 45 mm si o grosime de 15 mm. Pe ambele parti sunt geamuri din cristal de safir, iar remontoarul este insurubat. Mecansimul este automat si are un calibru 89361. Este ornat cu 38 de jewels, are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si are o rezerva de energie de aproximativ 68 de ore. Ca functii, indica central orele si minutele, are cronometre cu functie flyback si o scara tahometrica pe interiorul bezelului. Ceasul vine cu o curea din piele maro si are o rezistenta la apa pana la o adancime de 120 de metri.

Ingenieur Chronograph Silberpfeil este creat in doua variante: una cu cadranul argintiu si una cu un cadran maro. IWC va lansa doar 1.000 de bucati pentru fiecare versiune.

31 January   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu