IWC Ingenieur Constant-Force Tourbillon

CCei de la IWC au prezentat la SIHH ceasul Ingenieur Constant-Force Tourbillon care i-a incantat pe toti vizitatorii, in special pe iubitorii de ceasuri performante.

Brandul se lauda cu constructia mecanismului acestui model, care statuteaza brandul printre primii din lista “Campionilor Constructori ai Orlogeriei”. Pentru a fi siguri de aceasta pozitie, ceasornicarii de la IWC au reusit sa combine tourbillonul cu un mecanism cu forta constanta. Constructia tourbillonului poate fi admirata in dreptul orei 9. Podul acestuia a fost mutat pentru a facilita citirea secundelor. In “adancul” lui, putem vedea mecanismul cu forta constanta, care are o arhitectura aparte. Esapamentul este capabil sa se decupleze de la trenul de roti dintate, ceea ce pastreaza amplitudinea balansierului constanta. De asemenea, arcul balansierului este supus unei presiuni o data la o secunda.

Calibrul 94800 este creat in totalitate de cei de la IWC. Contine doua casete arc, care asigura o rezerva de energie de 96 de ore. Pe langa frecventa de 18.000 de vibratii pe ora, mecanismul mecanic este ornat cu 43 de jewels. Ca functii, ceasul indica central orele si minutele, are un indicator pentru rezerva de energie in dreptul orelor 4 si 5 si un afisaj pentru fazele lunii.

Carcasa ceasului Ingenieur Constant-Force Tourbillon este creata din platina si ceramica, are un diametru de 46, o grosime de 14 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 120 de metri. Pe ambele parti sunt plasate geamuri din cristal de safir, anti-reflexive.  Cureaua este din piele neagra de aligator si se inchide cu ajutorul unei catarame din platina.

IWC Ingenieur Constant-Force Tourbillon va fi lansat in curand, iar pretul de vanzare va fi in jurul a 290.000 de dolari.

22 January   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu