IWC Portuguese Tourbillon Hand-wound

CCei de la IWC se pregatesc de lansarea unui nou model din colectia Portuguese. Ceasul Tourbillon Hand-wound urmeaz sa fie introdus pe piata luna aceasta, iar ceasornicarii brandului spera ca modelul sa impresioneze cat mai mult.

Colectia Portuguese inglobeaza ceasuri care se remarca printr-un design traditional si printr-un mecanism performant. In ultimii 70 de ani, modelele Portuguese au “prezentat” istoria brandului si au evidentiat majoritatea traditiilor dupa care lucreaza cei de la IWC. Desi colectia a inceput sa fie renumita datorita modelelor care contineau elemente nautice, un mare impact asupra reputatiei ei l-au avut si ceasurile care combinau designul clasic cu tehnologia contemporana. Cei de la IWC considera ca ceasul Portuguese Tourbillon Hand-wound este o sinteza a tuturor caracteristicilor colectiei din care face parte.

La prezentarea noului model, foarte multi au fost impresionati de design. Ceasul are o carcasa din aur rosu sau din aur alb, cu un diametru de 43 mm si o grosime de 11 mm. Tourbillonul care domina cadranul are o greutate de 0.80 grame si este alcatuit din 64 de componente. Mecanismul este unul mecanic, cu un calibru 98900. Acesta este ornat cu 21 de jewels, are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora, iar caseta arc asigura o rezerva de energie de aproximativ 54 de ore. Pe ambele parti ale carcasei sunt geamuri din cristal de safir, tratate cu material anti-reflexiv.

Ceasul Portuguese Tourbillon Hand-wound are o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri si vine cu o curea din piele de maro de aligator, care se inchide cu ajutorul unei cleme. Inca nu am reusit sa aflam pretul sau editia disponibila a modelului.

 

1 April   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu