Jaeger-LeCoultre Duometre Unique Travel

CCei de la Jaeger-LeCoultre au lansat ceasul Duometre Unique Travel, care este animat de faimosul mecanism al brandului, Dual-Wing. Ceasornicarii sustin ca acest model este perfect pentru cei care calatoresc si doresc sa aibe un ceas pe care sa se poata baza. Lansarea acestui model marcheaza deschiderea unui magazin al brandului in Paris Place Vendome. 

Fanii celor de la Jaeger-LeCoultre au fost foarte incantati sa auda ca acest model este echipat cu un Dual-Wing. Acest mecanism revolutionar, lansat in 2007 a fost foarte apreciat in intreaga lume. De atunci si pana astazi, acest mecanism a suferit numeroase modificari, brandul imbunatatindu-l mereu si incercand sa gaseasca tehnici ultra-moderne pe care sa le foloseasca.

 Si pentru Duometre Unique Travel,  Dual-Wing e divizat in doua mecanisme: unul responsabil pentru timpul local si unul pentru GMT2. Fiecare dintre cele doua are o rezerva de energie de aproximativ 50 de ore. Pentru a nu complica purtatorul, brandul a reusit sa faca in asa fel incat remontoarul sa poata seta ambele mecanisme. Calibrul 383 este alcatuit din 498 de componente. Pe langa cele 54 de jewles, are si o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora. Mecanismul este asezat intr-o carcasa de 42 mm, din aur alb. Pe placuta din spate, sunt gravate numele a 24 de orase, pentru care ceasul indica ora. Carcasa este acompaniata de o curea din piele de aligator. Ca functii, ceasul indica GMT1 si GMT2, are un indicator pentru zi/noapte si doua indicatoare, la ora 4 si 8, pentru rezervele de energie.

Duometre Unique Travel este in edite limitata de 100 de bucati.

26 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu