Jaeger-LeCoultre Grande Reverso pentru AC Milan

JJaeger-LeCoultre a lansat oficial o editie limitata a ceasului Grande Reverso Ultra-Thin Tribute to 1931, decorat in culorile echipei AC Milan. Mai mult, fiecare model va avea gravat numele si numarul cate unui jucator al echipei AC Milan. Nu numai jucatori echipei de fotbal se vor bucura de un ceas care a facut istorie, ci si directorii clubului AC Milan vor avea aceasta onoare, doar ca ceasurile lor vor avea gravate numele lor si logo-ul echipei.

Adriano Galliani, CEO si Vice-Presedinte executiv al clubului sustine ca „ceasurile Jaeger-LeCoultre sunt adevarate opere de arta atat in estetica, cat si in stil si eleganta. Este o adevarat onoare sa ne unim fortele cu aceasta companie care a facut istorie si care ne impartaseste conceptele despre pasiune, traditie si excelenta. Stim ca primul ceas Reverso, creat in 1931 pentru jucatori de polo, a devenit un model special al acestui brand. De aceea suntem extrem de onorati ca Jaeger-LeCoultre a creat o editie limitata, speciala pentru clubul AC Milan.”
Este adevarat ca atat brandul cat si clubul de fotbal au o istorie „plina”. AC Milan, de-a lungul a 112 ani, s-a bucurat de un succes nemaipomenit, iar, datorita realizarilor sale, a reusit sa ajunga unul dintre cele mai apreciate cluburi din lume. Pe partea cealalta, Jaeger-LeCoultre a avut un rol major in istoria ceasurilor, inca din 1833. Acum, brandul are la activ 398 de brevete si se bucura de prestigiul adus de istorie.

Din nefericire, nu detinem alte informatii prinvind detaliile tehnice ale modelului. Dar, in orice caz, ne asteptam sa fie un mecanism pe masura, care cu siguranta ca se va asemana cu majoritatea din colectia Reverso.

13 December   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu