Jaquet Droz Petite Heure Minute Monaco

JJaquet Droz va participa la licitatia caritabila de la Monaco, organizata de Only Watch, din 22 Septembrie cu o versiune unica a modelului Petite Heure Minute, despre care am mai vorbit.

Acest model unic se numeste Petite Heure Minute Monaco. Asemanarea se observa foarte repede, modelele impartasind acelasi tip de cadran si in general au aceeasi structura. Ceasul Petite Heure Minute Monaco are un cadran alb, cu un cadran mai mic in interior pentru a indica orele si minutele si „piesa de rezistenta” a modelului, o imagine reprezentativa a Monaco-ului. Pictura este facuta in totalitate din email si se poate observa multitudinea de detalii incorporate. Carcasa este facuta din aur rosu, de un diametru de 43 mm si o rezistenta la apa pana la 30 de metri. Mecansimul este automat, cu un calibru 2653.4, cu 28 de jewels si are o rezerva de energie de aproximativ 68 de ore. Esapamentul este drept, butoiasul este dublu, balansierul monometalic este ajustat in cinci pozitii, iar rotorul este din aur alb. Cureaua este maro, din piele si are ca sistem de prindere o catarama din aur rosu.

La licitatie, brandul spera ca ceasul Petite Heure Minute Monaco sa fie vandut la un pret cuprins intre 30.000 si 40.000 de euro.

9 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu