Junghans Max Bill Gold Chronoscope Anniversary Watch

AAcest ceas nu este primul tribut adus lui Max Bill. El este unul dintre cei mai buni designeri din ultimul secol – un arhitect, sculptor si designer de produse. Ceasul Max Bill Gold Chronoscope de la Junghans incanta prin forma delicata si prin valoare. Multe ceasuri produse de cei de la Junghans poarta aceste calitati.

Mai mult, datorita aniversarii a 150 de ani de la infiintare, Junghans a creat acest model in editie limitata de 150 de bucati. Ceasul are o carcasa din aur galben si un diametru de 40 mm. Pe spate este portretul lui Max Bill si o indicatie cu editia limitata.

Cadranul este facut dintr-o lentila convexa de plexiglass pe care a fost aplicat un tratament Sincralan. Mecanismul este unul automat J889.2, iar ca functii are: un cronograf de 30 de minute la ora 12 si unul pentru 12 ore in dreptul orei 6. Mai mult, la ora 3 este prezent un afisaj pentru data. Cele doua butoane din lateralele remontoarului, destul de proeminente sunt pentru a activa cronograful.  Acest model are o curea din piele de vitel si o catarama din aur galben.

Un model simplu si frumos, facut in onoarea unei persoane deosebite.

3 August   by | 2 comentarii | Branduri:

Comentarii

Sfantu’ (05-08-2011 ; 12:43 pm) #

foarte frumos

10si10 (05-08-2011 ; 4:26 pm) #

Da. Si sunt aduse in Romania de catre unii din Timisoara.

Scrie un comentariu