Longines Avigation Watch Type A-7

CCei de la Longines au fost foarte incantati la prezentarea si lansarea ceasului Avigation Type A-7. Ei sustin ca modelul a fost inspirat din istoria brandului si din parteneriatul lui cu lumea aviatiei.

La fel ca multe alte branduri si Longines a inceput o noua campanie de promovare. Imaginea acesteia este Simon Baker, unul dintre ambasadorii brandului, care promoveaza colectia Master Moon Phase. Cei de la Longines sustin ca actorul australian este perfect pentru a reprezenta o colectie care exprima “esenta elegantei”. Intr-un interviu privind aceasta campanie, Simon Baker a afirmat ca “motto-ul brandului, “eleganta este o atitudine” este un stil de viata – modul in care traiesti si imaginea pe care o oferi altora. Pentru mine, eleganta inseamna incredere, inseamna a te simti comod si increzator in orice situatie si, nu in ultimul rand, de a fi tu”. Fanii brandului au fost in extaz cand au vazut imaginile din noua campanie, multi sustinand ca Simon Baker este mai mult decat potrivit pentru aceasta promovare.

Ceasul Avigation Type A-7 atrage privirile imediat si nu neaparat din cauza designului ci datorita pozitiei fata de curea. Cadranul este “deviat” spre dreapta, iar remontoarul este plasat la ora 12, cureaua ajungand astfel, sa fie prinsa in dreptul orelor 9-12 in partea superioara si 3-6 in partea inferioara. Modelul nu arata deloc rau in aceasta pozitie, doar ca este putin mai neobisnuit.

Carcasa este creata din otel inoxidabil, are un diametru de 49 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Butonul pentru cronograf este plasat in interiorul remontoarului. Mecanismul ceasului este unul automat, cu un calibru L788. Este ornat cu 27 de jewels, are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 54 de ore. Ca functii, ceasul indica orele, minutele si secundele, are un afisaj pentru data, cronograf si o scara tahometrica.

Longines Avigation Watch Type A-7 vine echipat cu o curea din piele neagra de aligator.

22 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu