Longines Column-Wheel Chronograph

LLongines a fost infiintata in Elvetia, in anul 1832. Timp de 179 de ani au demonstrat devotamentul pentru traditie, eleganta, precizie si sport. Fiind atat de apreciata, compania are in acest moment atelierele in peste 130 de tari.

Modelul de azi, Column-Wheel Chronograph, a fost lansat prima data in 2009, bucurandu-se de un succes nemaipomenit. Anul acesta s-au gandit sa-i faca un face-lift pentru a mentine succesul inregistrat pana acum: indicatorii din aur au fost inlocuiti cu cei din otel inoxidabil, diametrul a fost redus de la 40mm la 39 mm si carcasa din aur roz este optionala. Automat, aceste schimbari il fac si mai ieftin.

Mecanismul a ramas identic cu cel din 2009, ETA, cu calibru L688.2, care este creat special pentru acest model. Ca functii, ceasul are un cadran pentru secunde, la ora 9, unul pentru 30 de minute la ora 3 si un cronometru pentru 12 ore in dreptul orei 6. Afisajul pentru data se afla intre ora 4 si ora 5. Indiferent de varianta de carcasa aleasa (otel inoxidabil sau aur), cureaua este din piele, neagra sau maro, cu catarama sau clema metalica. In functie de culoarea carcasei, cadranul este negru sau crem. Ambele modele de carcasa au o rezistenta la apa pana la 30 de metri.

La fel ca modelul din 2009, ceea ce este cel mai interesant la acest model este acea rotita albastra care tine in miscare cronometrele. Ea poate fi studiata pe spatele ceasului, prin geamul din safir anti reflexie. Rotorul este gravat cu sigla companiei, iar placa este finisata prin polisare circulara.

Acest model elegant se vinde la pretul de 2.950 de dolari.

20 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu