Longines La Grande Classique

PPoate ar trebui sa vorbim mai des de companii gen Longines, Casio, Seiko, Fossil si alte branduri care produc ceasuri in masa. Au cateva modele destul de notabile, care ar merita atentia multor pasionati, mai ales ca au preturi accesibile. Recent, Longines a lansat un nou model adresat doamnelor care doresc o eleganta aparte.

Ceasul nu are o denumire anume, dar face parte din colectia „Les Grandes Classiques de Longines” a brandului. Intreaga „familie” este plina de modele delicate si elegante, care nu si-au schimbat prea mult design-ul de la lansarea lor in 1992. Ceasul are un diametru de 24 mm, o carcasa din otel inoxidabil si un bezel plin de 48 de diamante. Daca stam sa ne gandim, aceasta marime era foarte des intalnita la ceasurile din anii 1960-1970. Are o rezistenta la apa pana la 30 de metri. Cadranul este simplu, de o culoare neutra, iar indecsii sunt negri pentru a crea contrastul dorit. Geamul este din cristal de safir, anti-reflexie. Cureaua este din piele neagra de aligator, care se inchide intr-o catarama din otel.
Mecanismul ceasului nu este unul oarecare, cum se intampla de obicei la majoritatea ceasurilor pentru dame. Calibrul L209 este bazat pe un ebosa ETA E03.001 care este destul de scumpa si bine construita, cu o pierdere de 2.5 minute pe an.

Din pacate nu avem mai multe informatii despre acest model, dar suntem siguri ca ceasul in sine va spune mai mult.

12 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu