Louis Moinet Mecanograph

CChiar daca auzim destul de rar despre cei de la Louis Moinet, brandul lanseaza ceasuri destul de interesante, atat din punct de vedere al mecanismului cat si al desingului. Mergand pe aceleasi principii si traditii de pana acum, Louis Moinet a lansat luna trecuta ceasul Mecanograph.

Ceasornicarii sustin ca acest model este o fuziune intre cele mai performante mecanisme Louis Moinet si designul inconfundabil al brandului. Mecanograph impresioneaza inca de la prima vedere, prin cadranul „semi-deschis”, in care o jumatate din el este daruita mecanismului. Interesant este locul subcadranului pentru secunde, la ora 9, care schimba radical imaginea ceasului.

Mecanismul automat, cu un calibru LM31, este ornat cu 26 de jewels, are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore. Pe langa acestea mecanismul are si un certificat COSC. Carcasa ceasului este din titaniu, are un diametru de 43.5 mm, o grosime de 15.6 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri. Cureaua este din piele neagra si se inchide cu o catarama din titaniu.

Mecanograph este in editie limitata de 365 de bucati si se vinde la pretul de 12.000 de franci elvetieni.

 

13 December   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu