Louis Vuitton Tambour Automatic Chronograph Voyagez Essential

LLouis Vuitton nu lipseste de la Grand Prix d’Horlogerie, brandul participand cu ceasul Tambour Automatic Chronograph Voyagez Essential care este conceput in spiritul calatoriilor si cuprinde majoritatea elementelor reprezentative ale colectiei Tambour Essential.

Modelul este mai mult o combinatie de designuri, brandul oferindu-i un aspect sport care este intersectat de elemente vintage. Subcadranele aduc aminte de bordurile masinilor clasice de curse, iar nuantele de gri si rosu incearca sa ii confere cadranului un aer modern.

Carcasa este din otel inoxidabil, are un diametru de 44 mm si o grosime de 15 mm. Din cate stim, Tambour Automatic Chronograph Voyagez Essential nu este rezistent la apa si are o curea din piele. Mecanismul este automat, cu o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie  de aproximativ 42 de ore. Ca functii, ceasul indica orele, minutele si secundele, are un afisaj pentru data si cronograf.

Tambour Automatic Chronograph Voyagez Essential este in editie limitata de 688 de bucati si se vinde la pretul de 8.700 de dolari. Cei de la Louis Vuitton au mari sperante cu acest model, fiind si singurul cu care concureaza brandul.

28 September   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

eux (28-09-2012 ; 10:09 pm) #

are si tahometru:)

Scrie un comentariu