Louis Vuitton Tambour Diving II Chronograph

PPentru ca se apropie luna Septembrie, va prezentam ultimele aparitii pentru Only Watch 2011. Azi este ziua ceasurilor pentru scufundari. Pentru a patra oara consecutiv, Louis Vuitton participa la proiectul organizat in Monaco. La licitatie va participa unul dintre „starurile” brandului, care a fost revizuit, si anume modelul Tambour Diving II.

Este un ceas sport, cu cronograf, cu un design modern, fabricat din aur negru si cu un bezel rotativ. Paul Pettavino, fiul celui care a initiat Only Watch a lucrat impreuna cu Louis Vuitton la design-ul acestui ceas, care contine inauntru un mesaj din partea lui P.Pettavino. La fel ca in anii trecuti, ceasul pastreaza culoarea preferata a lui P.Pettavino, si anume portocaliul, culoare care a devenit si un simbol al parteneriatului dintre Louis Vuitton si Only Watch. Anumite detalii ale ceasului, cum ar fi cronometrul de la ora 6, sunt portocalii pentru a se asorta cu cadranul negru si cureaua portocalie.

Pe spatele carcasei este gravata inscriptia „Only Watch 2011”. Ceasul este destul de mare, avand un diametru de 45.5 mm. Are un mecansim cu 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore. Bezelul este unidirectional si are un indicator pentru timpul scufundarilor. Modelul are o curea din cauciuc si o rezistenta la apa pana la 100 de metri.

Poate ar trebui sa fie o regula ceva mai stricta dupa care unele ceasuri se pot numi “divers”. Cu un ceas ce indica 100 de metri pe cadran nu se pot face decat activitati la suprafata apei. Nu se compara cu ceasul prezentat mai devreme care avea o adancime maxima de 4000 de metri.

2 August   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

grace peace (09-08-2011 ; 6:37 pm) #

i will like to know if this item is still available for sale

Scrie un comentariu