Louis Vuitton Tambour Minute Repeater

LLouis Vuitton este un brand cunoscut pentru eleganta si stilurile adoptate, mai ales in industria modei. Iata ca in 2011, la Baselworld, divizia de orologerie a companiei introduce pe piata un model de ceas din colectia Tambour, destul de interesant: Tambour Minute Repeater. Ceasornicarii ne surprind prin designul si mecanismul creat in atelierele proprii.

Cadranul acestui ceas este unul acoperit de o lentila cenusie fina, transparenta, prin care se poate observa mecanismul mecanic. Observam ca unele ore sunt reprezentate prin cifre arabe, iar altele sunt indicate prin linii. La ora 1 este afisata rezerva de energie, la ora 6 este un cronometru de 60 de secunde, iar in centrul cadranului este un indicator pentru ora locala si un display pentru zi si noapte. Indicatoarele pentru ore si minute sunt albe si dreptunghiulare, goale pana la jumatatea superioara. In partea dreapta a ceasului se afla butonul care actioneaza ciocanelele din functia minute repeater, elegant si subtil, iar in partea stanga isi are locul remontoarul. Pentru a fi complet, ceasul beneficiaza de o curea din piele. Inscriptia “Louis Vuitton” este delicat inserata pe lateralul ceasului si pe cadran.

Pentru doritori, acest model se gaseste in trei variante de materiale: aur alb, galben sau roz. Astfel, Louis Vuitton a creat un model elegant, simplu, dar in acelasi timp si foarte complex.

31 March   by | 4 comentarii | Branduri:

Comentarii

Sfantu’ (01-04-2011 ; 1:27 am) #

E frumos dar nu prea….:)) Uneori mai conteaza mult si marca,parca nu vreau sa port la mana un ceas conceput de un designer de posete.

alex (01-04-2011 ; 8:51 am) #

Pfff, din scurta noastra experienta va putem spune ca mai multe tipuri de designeri (industriali, bijutieri, moda, auto) si-au bagat nasul daca a fost nevoie. Iar ceasurile nu au fost neaparat urate sau ieftine. :)

Sfantu’ (01-04-2011 ; 2:18 pm) #

Dar nu e vorba de urat sau ieftin,ce-ar mai fi sa scoata si Bote niste ceasuri,cred ca ar prinde foarte bine la clientii lui de lenjerie intima un accesoriu pe masura.Si in natura de ceasuri chiar prefer ceva cu prestigiu in domeniu.Ceea ce fac marele case de moda e mai mult o strategie de marketing.Nu putem compara un Omega de 10K cu un D&G de 10K.

Cristina Sabau (16-04-2011 ; 12:11 pm) #

Un ceas ingenios, transparent, cu un desgin interesant, demn de designurile Louis Vuitton care ne incanta cu tot ce e mai deosebit in materie de moda chiar daca e vorba de pozete, pantofi sau…ceasuri.

Scrie un comentariu