Maurice Lacroix Masterpiece Roue Carree Seconde

MMaurice Lacroix este una dintre companiile de top ale Elvetiei care face ceasuri cu preturi rezonabile. Desi este una dintre cele mai mari companii in lumea orologiei, sta destul de ascunsa de ochii presei.

Totusi, ei si-au anuntat participarea la licitatia caritabila organizata de Only Watch, cu modelul Masterpiece Roue Carrée Seconde. Acest model a fost prima data lansat in 2010, fiind primul ceas cu o rotita patrata. Ideea ii apartine ceasornicarului Michel Vermot, directorul departamentului de dezvoltare de la Maurice Lacroix. Michel Vermot sustine ca cea mai grea munca a fost aceea de a crea zimtii patratului, acestia fiind dificili din cauza formei iregulate.

La prima vedere modelul pare destul de interesant: cadranul are o culoare negru spre gri mat, indecsii sunt in relief, iar secundele sunt afisate printr-o sageata pe unul din colturile patratului zimtat. Indicatorul pentru rezerva de energie de aproximativ 45 de ore este asezat la ora 3. Carcasa din otel inoxidabil are un diametru de 43 mm si o rezistenta la apa pana la 50 de metri. Bezelul si remontoarul sunt si ele facute din otel inoxidabil, iar remontoarul pastreaza modelul gasit pe rotitele din interiorul cadranului. Pe ambele parti, carcasa are geamuri din cristal de safir anti relfexie. Mecanismul ceasului Masterpiece Roue Carrée Seconde este unul mecanic, cu 34 de jewels si o frecventa de 18.000 de vibratii pe ora. Esapamentul mecanismului are levierul drept, iar balansierul este monometalic. Cureaua modelului este de doua feluri: din piele neagra de aligator si din piele neagra de vitel, ambele inchizandu-se cu o clema metalica.

Maurice Lacroix spera ca acest model sa fie vandut la licitiatia Only Watch cu o valoare cuprinsa intre 8.000 si 12.000 de euro.

12 September   by | 2 comentarii | Branduri:

Comentarii

Sfantu’ (12-09-2011 ; 10:35 pm) #

Interesant ceas

Pingback Rezultate finale pentru licitatia de la OnlyWatch | 10 si 10 (26-09-2011 ; 3:33 pm) #

[…] Maurice Lacroix Masterpiece Roue Carée Seconde. Pretul de vanzare a fost estimat intre 8.000€ si 12.000€. A fost vandut pentru […]

Scrie un comentariu