Montblanc TimeWalker Voyager UTC

MMontblanc a lansat recent ceasul TimeWalker Voyager UTC, care a impresionat pe foarte multi, in special pe fanii branului, care au fost cel mai mult incantati de designul clasic si traditional.

“UTC” provine de la Universal Time Coordinated (Coordonare Universala a Timpului). Anul trecut, am discutat despre un ceas din aceeasi colectie, ChronoVoyager UTC, cu care cei de la Montblanc au participat la Grand Prix d’Horlogerie. Brandul a incercat de fapt sa construiasca “o reinterpretare clasica” a modelului de anul trecut. Astfel, ceasornicarii au lasat cadranul liber, deoarece sunt interesti ca ceasul sa indice timpul si nimic in plus. Totusi, modelul indica GMT2, pentru alegerea zonei purtatorul folosindu-se de indicatorul cu varful portocaliu, pe care il muta cu ajutorul remontoarului.

TimeWalker Voyager UTC este construit special pentru cei care calatoresc, dar este adresat si celor care doresc un ceas simplu si performant. Modelul este creat in trei variante, cadranul putand fi gri, argintiu sau negru, iar cureaua poate fi din piele sau otel inoxidabil.

Carcasa ceasului este facuta din otel inoxidabil si are un diametru de 42 mm. Bezelul este din acelasi material, iar cadranul este protejat de un geam curbat din cristal de safir. Inauntru se afla un mecanism automat, cu un calibru MB 4810/405. Este ornat cu 21 de jewels, iar balansierul are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora. Cei de la Montblanc sustin ca acest mecanism asigura o rezerva de energie de 42 de ore.

Din cate am inteles, TimeWalker Voyager UTC nu este creat in editie limitata si va avea un pret cuprins intre 6.500 si 7.000 de dolari.

 

5 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu