Movado Bold Jeter

MMovado ne-a obisnuit mereu cu modele simple si aerate. Acum ei prezinta un nou model pentru a marca o ocazie speciala: Movado Bold este reintrodus pentru a-l sarbatori pe superstarul de la Yankees, Derek Jeter, care este totodata si ambasadorul brandului.

Cadranul ceasului are o culoare albastru-indigo metalica si cifra 2, numarul jucatorului echipei de basseball americane. Ce este nou la acest model este cureaua. Pe spatele carcasei este gravat si motivul sarbatorii, cea dea 3000-a lovitura a lui Jeter. Din vanzarea fiecarui ceas, 100 de dolari se vor indrepta catre fundatia de binefacere a lui Jeter, „Turn 2”. Organizatia a fost fondata in 1996 cu scopul de a ajuta copiii. Intr-un comunicat de presa, Jeter afirma ca: „Este important sa incurajam copii din ziua de azi spre o viata sanatoasa si sa ii ajutam sa isi gaseasca o chemare. Este important sa ii ajutam sa isi cladeasca un carater, pentru ca maine, ei vor deveni liderii lumii.”

Ceasul are o carcasa dintr-un amestec de otel inoxidabil si material compozit de culoarea neagra si are un diametru de 42 mm. Mecanismul este un cuart, iar cureaua este din cauciuc negru. Singura diferenta dintre acest model si celelate din colectia „Bold” este cifra 2 de pe cadran si indecsii reprezentati prin linii.

Un model frumos si simplu, produs pentru o cauza nobila. Ceasul se va vinde intr-un ambalaj special si va fi acompaniat de o scrisoare de multumire de la Derek Jeter. Pretul acestui pachet este de 550 de dolari.

20 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu