Noi Parteneri Pentru FHH

FFundatia Internationala de Orlogerie, FHH, tocmai a anuntat un nou parteneriat cu doua branduri. De cativa ani, lista FHH incepe sa creasca, fundatia reusind sa adune cat mai multi parteneri cu care sa imparta acelasi obiectiv: promovarea adevaratelor valori technice si estetice ale ceasurilor.

Christophe Claret este unul dintre brandurile care tocmai si-a semnat numele alaturi de FHH. Compania si-a gasit locul pe acea lista datorita modului in care promoveaza cultura ceasornicariilor, combinand traditiile cu tehnologia intr-o maniera proprie si inovatoare. Fundatia Internationala sustine ca Christophe Claret “este un magician al ceasurilor”. Dupa ce a absolvit Scoala de Ceasornicarie de la Geneva, Claret, impreuna cu Roger Dubuis si-a castigat experienta restaurand ceasuri clasice. De-a lungul timpului, a lucrat cu branduri cunoscute, ca Ulysee Nardin, Harry Winston si Les Maitres du Temps. In 1989, cand si-a deschis compania care ii poarta numele, Claret era deja un specialist in mecanisme complicate si a marcat infiintarea brandului cu ceasul DualTow. Ultima lansare, modelul X-TREM-1 a adunat mii de laude, fiind apreciat pentru modul de indicare a orelor si minutelor, prin utilizarea unor bile din otel care se folosesc de campurile magnetice, acestea fiind considerate primul dusman al mecanismelor mecanice.

Cel de-al doilea partener nou este De Bethune, un brand care pune foarte mult pret pe traditie si tehnologie. Infiintata in 2002, compania sustine ca vede fiecare zi ca o noua oportunitate de a avansa in tehnologie si de a gasi noi moduri de combinare a viziunii avangardiste si a traditiilor proprii. De asemenea, ei sustin ca ceasurilor lor sunt usor de recunoscut, ele fiind concepute si create intr-un stil unic. Dupa 10 ani de functionare, David Zanetta si Denis Flageollet, fondatorii brandului, se pot lauda cu 9 brevete, toate patentate si 17 creatii care au fost unice in momentul lansarii. Una dintre cele mai importante realizari a fost castigarea premiului Aiguille d’Or, in 2011, la Grand prix d’Holrogerie de la Geneva.

Lista partenerilor Fundatiei Internationale de Orlogerie cuprinde 27 de membri, printre care se numara A.Lange & Söhne, Baume & Mercier, Chopard, Greubel Forsey, Hermès, IWC, Panerai si Tag Heuer.

Scrie un comentariu