NOMOS pentru 2011

DDin ce in ce mai multe companii tinere surprind industria orologeriei prin inovatie si design. NOMOS este una dintre acesta, cu o experienta de numai 20 de ani si o mana de angajati. Noul lor model GMT world-timer a fost prezentat neoficial la un eveniment din Londra.

Oficial, modelul va fi prezentat la Basel in Martie 2011 si se vehiculeaza faptul ca este deja nominalizat pentru cel mai bun ceas al anului. Este uimitor de practic si are un pret de numai 3500 euro, foarte accesibil avand in vedere marea majoritate a modelelor world-timer din lume. Mecanismul automatic este fabricat exclusiv de compania NOMOS.

Au avut grija ca design-ul sa fie cat mai simplu, fara prea multe culori sau functii ce ar putea distrage privirea utilizatorilor de la miscarile simultane de pe cadran. De fiecare data cand apasam pe butonul de la ora 2 orarul se muta cu o ora mai departe iar discul pe care sunt cele 24 de orase se misca invers acelor de ceasornic indicand ora din orasul de la ora 12. Ora locala (GMT) este indicata pe discul de la ora 3. Mai bine va aratam un video al miscarii la care este supus:

Din pacate va fi pus in vanzare undeva in luna Mai al anului viitor.

18 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu