Nooka 360

NNooka tocmai a prezentat un model nou, care, cum nu era de asteptat, chiar arata ca un ceas de mana normal, marca avand o istorie in ceea ce priveste modelele sale cu design mai “deosebit”. Chiar si asa, brandul nu s-a putut abtine sa nu isi lase amprenta si sa pastreze putin din “traditiile” lor aparte si neconventionale.

Modelul Nooka 360 impresioneaza in primul rand prin carcasa mai speciala pe care o are. La prima vedere, pare una cat se poate de normala, dar ea se poate roti la 360 de grade. Astfel, purtatorul va putea citi ora, fara sa isi mai miste mana intr-un mod anume, un ceas utilizabil ce va fi apreciat atat de stangaci cat si de dreptaci.

Desi are un afisaj analog, ceasul merge pe baterie, avand un mecanism cuart, 32,768 Hz cu o frecventa data de un cristal oscilator. Carcasa are un diametru de 40 mm, o grosime de 12.9 mm, este facuta din otel inoxidabil si are o rezistenta la apa pana la 50 de metri. Cadranul este unul foarte simplu si aerat. Are trei indicatoare, orarul si minutarul destul de groase, iar secundarul este foarte delicat si subtil. In partea superioara este gravat numele brandului.
Ceasul vine in doua variante de culori, negru si „oglinda” – o nuanta destul de ciudata, dar ambele au curea din piele de 21 de mm lungime.

Nooka a creat un model simplu, ce poate fi purtat in orice moment. Indeplineste toate standardele ergonomice, fiind foarte usor de purtat. Pretul acestui model este in jurul a 300 de dolari.

26 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu