OMEGA – Seamaster 1948 Co Axial “London 2012″ Limited Edition

PPrimul model Seamaster de la Omega, a fost prezentat in 1948, cand Londra a fost orasul gazda pentru Jocurile Olimpice. Acum, ei au creat un model special, sub numele de Seamaster 1948 Co Axial „Londn 2012”, cu ocazia unei noi olimpiade sportive, tinuta tot la Londra. La fel ca in 1948, si acum, Omega este responsabila cu respectarea si cronometrarea timpului.

Desi este imbunatatit si „remodelat”, Omega Seamaster Co Axial este la fel de impresionant  si elegant ca acum 63 de ani. Carcasa, de 39 mm, este din otel inoxidabil si are un bezel din acelasi material, ambele fiind finisate prin polisare. Pe spatele carcasei se gaseste un medalion din aur galben cu logo-ul jocurilor olimpice si cu inscriptia „London”. Pe cadran, logo-ul brandului este sculptat din aur alb, material din care sunt facute cifrele 12, 3 , 6 si 9 si restul indecsilor. Indicatoarele sunt polisate cu praf de diamant. Cureaua este din piele neagra cu catarama din otel inoxidabil.

Mecanismul acestui ceas este unul propriu brandului, un calibru Omega 2202, si are un esapament pe trei nivele. Desi pare destul de firav, acest ceas rezista la apa pana la o adancime de 120 de metri.

Ceasul este in editie limitata de 1.948 de bucati si se comercializeaza intr-o cutie speciala pe tematica „Londra 2012”.

4 August   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu