Panerai Luminor 1950 Rattrapante 8 Days Titanio

IIn ultima perioada, Panerai a devenit din ce in ce mai activ. Pana acum, brandul si-a anuntat participarea la GPHG cu ceasul Radomir 8 Days GMT Oro Rosso si a lansat acum doua saptamani modelul Luminor Submersible 1950 Amagnetic 3 Days Automatic Titanio. Acum, cei de la Panerai sunt incantati de cea mai recenta lansare, ceasul Luminor 1950 Rattrapante 8 Days Titanio, acesta fiind conceput in onoarea cursei Panerai Transat Classique.

In 2012, iubitorii si detinatorii de yachturi clasice si vintage care participa la aceasta cursa vor avea de calatorit 4.000 de mile, din Cascais pana in Barbados. Deoarece unele yachturi au zeci de ani de istorie in spate, participantii vor trebui sa se bazeze doar pe forta vantului si a curentilor oceanici. Officine Panerai este un sponsor al acestei curse si sarbatoreste inceperea ei cu ceasul Luminor 1950 Rattrapante 8 Days Titanio. Modelul este in editie limitata de 500 bucati, iar un exemplar este rezervat pentru castigatorul cursei de yachturi.

Cei de la Panerai sustin ca fiecare componenta a ceasului isi are originile in trecutul brandului, care a fost mereu “conectat” cu oceanele, datorita parteneriatului cu Marina Italiana. Carcasa are un diametru de 47 mm, este creata din titaniu si are o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri. Geamul din safir are o grosime de 2 mm, iar cureaua din cauciuc se inchide intr-o catarama din titaniu.

Pana acum, ceasurile Panerai au impresionat pe multi datorita rezervelor de energie. Luminor 1950 Rattrapante 8 Days Titanio nu face exceptie de la aceasta regula, brandul garantand ca are o rezerva de energie de 8 zile, care este asigurata cu ajutorul a trei casete arc. Mecanismul mecanic, P.2006 este conceput si construit in totalitate in atelierele Panerai. Are o grosime de 9.6 mm, 34 de jewels, un balansier Glucydur, un sistem anti-soc KIF Parechoc si o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora. Ca functii, modelul indica orele, minutele si secundele, are un cronograf “split secondes” si un afisaj liniar pentru rezerva de energie.

Nu stim pretul pentru acest model, dar am aflat ca Luminor 1950 Rattrapante 8 Days Titanio se vinde doar la magazinele Panerai.

1 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu