Panerai Radiomir Black Seal

CCei de la Officine Panerai s-au facut iar remarcati cu un model, care respecta cele mai populare traditii ale brandului. Radiomir Black Seal 3 Days Automatic are cam aceleasi trasaturi fizice cu care ne-au obisnuit de-a lungul timpului.

Este de admirat ceea ce reusesc cei de la Panerai. De atata timp creeaza ceasuri cu acest design si inca mai au success. Carcasa ceasului este create din otel inoxidabil, are un diametru de 45 de mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri. Mecanismul automat, asezat in aceasta carcasa este compus din 197 de componente. Cu un calibru propriu, P.9000 si cu o grosime de 7.9 mm, mecanismul are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de 3 zile, asigurata de doua casete arc. Ca absorbitor de socuri are un dispozitiv Incabloc si pe lanaga acesta, are un balansier Glucydur.

Credem ca Officine Panerai este unul dintre acele branduri care nu va renunta niciodata la traditie. Si nici nu trebuie, mai ales cat inca mai are succes.

22 May   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu