Patek Philippe Din Nou La Christie’s

IInca o data, casa de licitatii Christie’s din Geneva, se pregateste de o noua sesiune de licitatii, care va avea loc in aceasta toamna. Printre ceasurile care vor atrage clientii, se numara multe modele de la Patek Philippe.

Pentru acest sezon, Christie’s a estimat un castig de minim 15 milioane de franci elvetieni. Prezenta ceasurilor Patek Philippe la aceste evenimente a devenit o obisnuita pentru ambele parti. Modelele brandului au impresionat de fiecare data participantii de la licitatiile Christie’s si i-au convins sa ridice pretul cat mai mult.

In sesiune de anul acesta, “vedeta” va fi un ceas Patek Philippe, care a fost conceput special pentru J.B Champion, in 1952. Creat din platina, modelul este considerat a fi o piese exceptionala si cu o importanta istorica aparte. Casa de licitatii spera ca pretul de vanzare sa ajunga intre 2.000.000 si 4.000.000 de franci elvetieni.

Un alt model semnat Patek Phillipe este ceasul care a apartinut lui Eric Clapton. Muzicianul a intrat in posesia acestui model acum 10 ani, dupa ce la cumparat de la un vanzator privat, care, la randul lui il achizitionase in 1989 la o licitate tinuta de Habsburg Feldman, numita ulterior “Antiquorum”. Ceasul este din platina, are o curea din piele maro si a fost creat in 1987. Pretul de vanzare se asteapta sa fie cuprins tot intre 2 milioane si 4 milioane de franci elvetieni.

Cei de la Patek Philippe isi vor face simtita prezenta si printr-un ceas de masa, care are un design unic. Modelele sunt create cu ajutorul emailului si sunt lucrate manual. Desi a fost creat in 1965, ceasul este “alimentat” cu energie solara. Pretul acestui model se asteapta sa fie cuprins intre 100.000 si 150.000 de franci elvetieni.

Pentru aceste modele, licitatia va avea loc pe data de 12 Noiembrie.

2 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu