Pentru Regina Angliei

Regina Elisabeta a II-a a Angliei a fost incoronata in anul 1953, chiar daca ea urcase pe tron inca din anul 1952. In ziua incoronarii, ea purta la mana un ceas creat de Jaeger-LeCoultre, care era dotat cu un mecanism ce avea deja notorietate. In 1929, cand industria bijuteriilor era dezechilibrata de criza economica, ceasornicarii de la Jaeger LeCoultre au creat cel mai mic mecanism pentru ceasuri, numai bun de incorporat in bijuterii.

Acum, brandul a creat un nou ceas, unic, care adaposteste mecanismul legendary 101. Acest ceas a fost facut in onoarea reginei Angliei, care implineste 60 de ani de la incoronare. Jérôme Lambert, CEO la Jaeger LeCoultre sustine ca “intreaga familie de la Jaeger LeCoultre este mandra sa vada bijuteria Joaillerie 101 inca o data in colectia regala.” Mecansimul acesta este compus din 98 de piese si cantareste mai putin de un gram.

Mecansimul 101 este situat intr-o carcasa, care, la randul ei face parte dintr-o bratara ornata cu pietre pretioase, care par a fi diamante. Aspectul bratarii este cu adevarat impresionant. Fiecare piatra pretioasa este asezata cu grija in locul potrivit. Ceasul are ceva ce rar intalnim la ceasurile bijuterii si anume, cursivitatea. Toate componentele sunt in legatura una cu cealalta, fara a exista o ruptura.

Odata cu jubileul de diamant al Reginei, Jaeger-LeCoultre a oferit in dar acest ceas casei regale. Am dori o poza cu Regina si ceasul.

5 June   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu