Perrelet Skeleton Chronograph

NNu am mai auzit demult ceva nou despre Perrelet. Ei au lucrat la un model complicat pe care tocmai l-au prezentat, el se numeste Skeleton Chronograph. Pare destul de bine definit, are liniile bine conturate si un design sport. In acest model domina elementele in care s-a depus mult efort prin munca manuala, majoritatea pieselor din interiorul carcaselor fiind slefuite, pictate si montate manual.

Pe langa atentia acordata mecanismului, brandul s-a gandit si la un cadran pe masura: are un inel interior si unul exterior pentru afisajul indecsilor, iar in rest sunt numai „gauri” prin care poate fi studiat mecansimul complicat. Prin cadran se observa placuta principala pe care este asezat tot mecansimul, pe care sunt vizibile cateva rubine, leviere si suruburi, toate asezate intr-o armonie perfecta. Interesant este si tipul cronometrelor. Acestea constau in 4 inele, dispuse la orele 12, 6, 3 si 9, care au un indicator fix pe exterior, inelele fiind cele care se rotesc de aceasta data. Ceasul are trei indicatoare, tratate cu material luminos.

Mecansimul acestui model este unul automat, cu calibru propriu – P291, cu 35 de jewels si o rezerva de energie de aproximativ 46 de ore. Carcasa este facuta din otel inoxidabil, trata cu DLC, are un diametru de 43.5 mm si este rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri. Acest model poate veni in doua variante de culori: in totalitate negru sau o combinatie de negru si gri; ambele au insa acelasi tip de curea, una din cauciuc negru cu clema metalica.

Putem observa munca depusa de ceasornicarii de la Perrelet pentru crearea acestui model. Ei au reusit sa lanseze un model sport, cu un cadran demn de numele brandului.

13 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu