Perrelet Turbine in editie speciala

PPerrelet tocmai a lansat o noua gama de ceasuri, care „tin timpul in miscare”. Cele trei modele Turbine 007 License to Play, Turbine XL America si Turbine Poker incearca sa scoata timpul din monotonia sa.

Modelul Turbine 007 License to Play are o carcasa din otel inoxidabil acoperit cu DLC, un diametru de 44 mm si o grosime de 12.5 mm. Rezistenta la apa este pana la 50 de metri, iar cureaua este din cauciuc negru cu clema din otel inoxidabil. Mecanismul este unul automat, cu rotor dublu si cu un calibru P-181. Cadranul este negru, sub forma unei turbine sub care sunt asezate paletele din aur galben.  In momentul in care mana este miscata, turbina incepe sa se miste, iar astfel incepe un joc de culori. Pentru ca acesta sa aibe efectul dorit, brandul a creat indicatoarele si indecsii tot din aur galben. Ceasul este in editie limitata de 888 de bucati.

Modelul Turbine XL America este destul de asemanator cu primul. Are o carcasa din otel inoxidabil, de 50 mm si cu o grosime de 14.3 mm. Rezistenta la apa este tot pana la 50 de metri, iar cureaua este din cauciuc negru. Mecanismul este identic cu cel prezentat mai sus si are tot un rotor dublu. Creatorii acestui model au luat imaginea steagului american, au „taiat-o” si au asezat-o sub turbina. In loc de indecsi sunt asezate tot astfel de bucati din steag. La fel ca la modelul anterior, in functie de miscarea  mainii, turbina se invarte mai repede sau mai incet, aparand astfel, un joc de culori. Acest ceas este in editie limitata de 777 de bucati.

In ultimul model Turbine Poker, brandul ne invita sa jucam poker dupa regulile proprii. Sub turbina sunt aranjate carti de joc, care se amesteca in timp ce turbina se roteste. In timpul rotirii se fac pariurile, iar la final se afla castigatorul. In acest model nu sunt toate cele 52 de carti. Perrelet ofera trei variante de cadran la acest model. Prima, cu perechi de septari, a doua cu perechi de septari si doua chinte roiale si a treia cu trei popi, o pereche de septari si doua culori complete. Acest model este identic cu primul atat la mecanism cat si la materialele carcasei.

Modelele par simple la prima vedere, dar odata cu miscarea mainii totul devine dinamic, ametitor.

22 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu