Piaget Limelight Dancing Light

OObservam in ultimul timp ca modelele noi care apar sunt in mare majoritate pentru dame, o fi din cauza sarbatorilor care se apropie? Acum am vazut si la Piaget noul model,  Limelight Dancing Light, plin de feminitate, care incanta prin elementele delicate continute.

Incurajat de succesul avut, de-a lungul timpului, brandul si-a permis sa experimenteze  stiluri si abordari diferite, pentru a gasi „reteta” perfecta pentru un ceas feminin. Se pare ca nu mai au mult pana sa reuseasca, acest model parand destul de promitator. Colectia Limelight a luat nastere in anul 2007, iar de atunci brandul a mai adaugat cateva modele speciale.

Limelight Dancing Light vine in trei variante, pentru a satisface toate gusturile. Primul model, care e si cel mai „de pret” contine 387 de diamante „brilliant”. Brandul sustine ca acest model „va lumina atat incheietura cat si persoana”. Pe langa toate diamantele dispuse pe cadran, carcasa si bezel, acest model are si bratara pudrata cu 522 de diamante, taiate in acelasi stil. Acest model, are un diametru de 39 mm si un mecanism cuart, 56P, creat in atelierele proprii.

A doua varianta este mai putin stralucitoare. Carcasa are tot o dimensiune de 39 mm si este facuta din aur alb. Aici gasim 68 de diamante pe carcasa, 98 pe cadran si 15 pe catarama de la carcasa. Acest model are un mecanism identic cu cel prezentat mai sus. Cureaua acestui model este din satin negru. Ultimul model este facut din aur roz si are un diametru de 39 de mm.  Acesta are diamantele dispuse exact in acelasi mod ca cel prezentat anterior. Mecansimul este identic, iar cureaua este din satin maro.

Ce atrage atentia la toate modelele nu sunt neaparat diamantele. Pe cadran sunt doua inele: unul in centru si unul in laterala, care formeaza cifra 8, „numarul infinitului”, care are o simbolistica importanta pentru brand. De fiecare data cand se schimba ora, inelul lateral se va deplasa unde trebuie.

Sunt trei variante frumoase, elegante, dar din nefericire nu am reusit sa aflam preturile de vanzare. Domnii care vor sa faca cadou un astfel de ceas pot cere lamuriri pe site-ul oficial al companiei.

3 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu