Porsche Design P’6620 Dashboard

PPorsche Design tocmai de prezentat un nou model. Ceasul P’6620 Dashboard pastreaza acea traditie a brandului de a crea o legatura intre aceste mecansime si masini. Orice element intalnim la acest model, ne aducem aminte de o masina de curse.

Brandul a conceput ceasul in asa fel incat, oriunde ne-am afla, indiferent de circumstante, sa ne fie usor sa il citim si sa il folosim. Spre deosebire de restul modelelor din aceeasi colectie, ceasul P’6620 Dashboard are un diametru de 44 mm. Carcasa este din titaniu, acoperita cu PVD negru, are o grosime de 14.5 mm si o rezistenta la apa pana la 100 de metri. Este interesant si modul cum combina brandul materialele: carcasa este din titaniu, iar cureaua este din metal, iar aceasta legatura este cat se poate de subtila.

Cadranul nu este extrem de incarcat. La ora 3 avem cronometrul pentru 30 de secunde, la ora 6 cel pentru 12 ore, iar in dreptul orei 9 este cronometrul pentru secunde. Intre orele 4 si 5 este afisajul pentru data. Pe langa toate acestea, inelul interior este dotat cu o scara tahometrica. Mecanismul ceasului este unul automat, cu o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si cu o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore.

Interesanta abordarea brandului asupra acestui model. Practic si usor de folosit, asa cum sustine brandul, acest model costa in jurul a 5.770 de dolari.

21 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu