Raymond Weil Lady Maestro

CCei de la Raymond Weil s-au pus serios pe treaba. Dupa ceasul Steel & Rose Gold Class, brandul lanseaza un nou model din colectia Maestro, adresat femeilor. Ceasul Lady Maestro atrage imediat privirile doamnelor, in special datorita curelei, care poate fi verde, portocalie, rosie, albastra, caramel sau neagra. Brandul a incercat sa caute nuante vii, care, dupa cum sustin si ei, ii dau ceasului un caracter “apetisant”.

Desi cureaua este prima care capteaza privirea, nici carcasa sau cadranul nu sunt de ignorat. Ceasornicarii au ales un cadran destul de simplu, din praf alb de perla. In locul unor indecsi au asezat diamante, iar indicatoarele si carcasa le-au facut din otel inoxidabil. Ceasul Lady Maestro are un diametru de 39.5 mm, o grosime de 9.13 mm. Pe ambele parti are geamuri din cristal de safir, cel din fata fiind anti-reflexie. Bezelul este creat tot din otel inoxidabil si este ornat cu 74 de diamante. Indiferent de varianta de curea aleasa, ceasul are o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri.

Mecanismul este unul mecanic, RW4200, cu balansierul vizibil, care poate fi vazut in dreptul orei 12. Are 26 de jewels si o rezerva de energie de aproximativ 38 de ore. Ca functii, nu putem vorbi decat de indicarea orelor, minutelor si a secundelor.

Ceasul Lady Maestro nu impresioneaza prin performanta, dar recunoastem ca are un design frumos, elegant si este “plin de viata” datorita curelei.

2 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu