Raymond Weil Nabucco Cuore Caldo Twelve

CCei de la Raymond  Weil au lansat ceasul Nabucco Cuore Caldo Twelve, care nu numai care are un design destul de atragator, dar impresioneaza si pentru simbolistica lui.

Inca de la prima vedere, observam accentul pus pe cifra 12. Ceasornicarii brandului considera ca fiecare zi din viata este una importanta si ca ora 12 noaptea, cand se face trecerea spre o noua zi, „este un moment aparte, care trebuie pretuit de fiecare data.” Brandul incearca sa aduca un zambet pe fata oamenilor cu acest motiv si spera ca fiecare purtator al acestui ceas sa se bucure din plin de fiecare zi. Acest simbol nu este foarte nou, toate ceasurile din colectia Nabucco fiind construite in „jurul orei 12”.

Carcasa ceasului este din aur roz si titaniu. De asemenea, are un diametru de 46 mm, o grosime de 16,7 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri. Bezelul, remontoarul si butoanele sunt din aur roz, iar geamurile sunt din cristal de safir. Mecanismul este automat, cu un calibru propriu, RW5500. Este ornat cu 31 de rubine si asigura o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Ca functii, ceasul indica central orele si minutele, la ora 9 este cronometrul pentru secunde, la ora 6 indicatorul pentru rezerva de energie, iar in dreptul orei 3 se afla cronometrul pentru 30 de minute. Butonul de la ora 2 este pentru pornirea si oprirea cronografului, iar cel de la ora 4 este pentru resetare.

Nabucco Cuore Caldo Twelve vine cu o curea din piele sau din cauciuc, ambele de culoare neagra si este in editie limitata de 76 de bucati.

 

16 January   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu