Reconvilier Hercules Golf Master

JJucatorii de golf pot avea acum un ceas special creat de cei de la Reconvilier, numit sugestiv  Hercules Golf Master. Combinatia dintre partea mecanica si cea digitala a unui ceas incepe sa fie din ce in ce mai folosita in ultima perioada, drept dovada apar modele de exceptie cum ar fi cel prezentat mai jos.

Hercules Golf Master se deosebeste prin faptul ca are doua fete pe care gasim doua functii diferite, schimbarea de pe o fata pe alta facandu-se cu sistemul ‘Rotax’, cu o simpla apasare de buton ceasul iese din carcasa si se poate roti la 180 de grade. Pe o partea este un afisaj analog clasic, cu ora si data, iar pe cealalta parte este un afisaj digital cu ora, minut, secunda si cu o aplicatie GPS pe care se pot incarca datele terenului de golf, aceasta calculand distanta pana la urmatoarea gaura.

Mecanismul este un ETA 2892A automatic, certificat COSC, cu modul pentru afisaj electronic integrat.  Contrar asteptarilor este destul de micut, carcasa din titan avand numai 44 mm in diametru si are o rezistenta la apa de 50 m.

Chiar daca nu este primul ceas cu GPS care sa masoare distanta de pe terenul de golf, este de departe printre cele mai luxoase, de aici si pretul ridicat de 10.000 de dolari.

25 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu