Richard Mille RM 055 Bubba Watson

AAm zis sa facem o mica pauza de la BaselWorld deoarece am dat peste un nou model de la Richard Mille, despre care ne-am gandit ca ar fi frumos sa discutam.

Ceasul RM 055 Bubba Watson este inspirat din modelul 038 Bubba Watson lansat in 2011, care a adunat multe aprecieri. Brandul se lauda cu mecanismul acestui model. Pe langa faptul ca este unul de tip skeleton, este creat din titaniu grad 5, iar podurile si placa principala sunt tratate cu PVD. Cei de la Richard Mille afirma ca aceasta combinatie ofera mecansimului o rezistenta mult mai buna si un design care pare mult mai bine finisat. Calibrul RMUL2 este capabil sa reziste unei acceleratii de 500G. Pe langa toate acestea, mecansimul mai este echipat cu un balansier cu o inertie variabila, ceea ce sporeste acuratetea aparatului pe termen lung.

Carcasa din Titan Grad 5 a fost asamblata folosind suruburi de diferite marimi, care au o rata de viata mult mai mare si nu sunt afectate de deschiderile si inchiderile repetate. Bezelul ATZ este creat din tuburi din pudra de oxid de aluminiu, care sunt injectate automat in carcasa la o presiune de aproximativ 200 atm (2000 de metri adancime). Aceste injectari de oxid au menirea de a creste rigiditatea materialului cu 20-30% si a elimina porozitatea din acesta.  Dupa diamante, acest material este considerat a fi urmatorul pe lista la capitolul rezistenta, cu un numar de 1400 Vickers.

Ne-a placut ceasul RM 055 Bubba Watson, desi avem putine date despre el, am cosiderat ca ar fi interesant sa vi-l prezentam. Avand in vedere greutatea si tehnicile inovatoare care au fost folosite la crearea carcasei probabil nu este ieftin, deloc.

30 March   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu