Richard Mille Tourbillon RM 26-01 Panda

IIn 2011 la Salonul International de Orlogerie, cei de la Richard Mille au prezentat ceasul Tourbillon RM 023, model care a reprezentat fuziunea dintre bijuterii si arta ceasornicariei. Acum, brandul aduce un nou membru in aceasta famile, ceasul Tourbillon RM 26-01 Panda.

Acest model atrage atentia datorita diamantelor dispuse pe carcasa, dar, imediat privirea este mutata pe cadran, unde ceasornicarii brandului au dorit sa “reprezinte un urs panda in habitatul sau natural”. Ursii Panda sunt cunoscuti in intrega lume si desi acum multi ani erau raspanditi in diverse areale, acum majoritatea se gasesc doar in rezervatii naturale. Cei de la Richard Mille au vrut sa reprezinte ideea de prietenie si inocenta in acest model, dar in acelasi timp au dorit sa evidentieze si talentul cu care lucreaza tehnicienii si de aceea ursul panda de pe cadran este atat de sclipitor, fiind ornat cu diamante si onyx negru.

Carcasa are o dimensiune generoasa, de 48 x 39.7 mm si o grosime de 12.6 mm. Mecanismul mecanic din interior este putin mai subtire, avand o grosime de 4.97 mm. Acesta contine un balansier Glucydur, care functioneaza la o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si un sistem pentru socuri KIF Elastor. De asemenea este ornat cu 21 de jewels, iar placuta principala este construita din onyx negru. Pe ambele parti ale ceasului se gasesc geamuri din cristal de safir tratate cu material anti-reflexiv.

Tourbillon RM 26-01 Panda  poate avea carcasa din aur alb sau din aur rosu. Fiecare varianta este lansata in editie limitata de 30 de bucati. Din pacate, nu am reusit sa aflam pretul de vanzare al ceasului.

Richard Mille Tourbillon RM 26-01 Panda

11 June   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu