RJ-Romain Jerome Octopus

RRJ-Romain Jerome a lansat de curand ceasul Octopus care are o poveste strans legata de ceasurile din colectia Titanic-DNA. Brandul sustine ca au creat acest model pentru a ii acompania pe cei care sunt dornici de scufundari si care doresc sa “exploreze cele mai adanci ape”.

Numele vine de la legendarul personaj marin a lui Jules Verne. Manuel Emch, CEO al brandului, a dorit ca Octopus sa fie diferit atat la capitolul estetica cat si in ceea ce priveste executia tehnica. Ceasul are doua remontoare, unul la ora 9, care este folosit pentru a seta ceasul si unul la ora 3, pentru controlul cronometrului. Multe dintre elementele ceasului sunt bazate pe cifra 8, facand referire la numarul de picioare al creaturii lui Jules Verne. Carcasa prezinta 8 suruburi si este rezistenta la apa pana la o adancime de 888 de feet, adica 270 de metri. De asemenea, ceasul este in editie limitata de 888 de bucati.

Pentru a ingloba cateva detalii si din colectia Titanic-DNA bezeul innodat contine fier oxidat provenit de la Titanic. Cadranul pastreaza acel X personalizat, propriu pentru colectile RJ-Romain Jerome. Carcasa este creata din otel inoxidabil si are un diametru de 46 de mm. Mecanismul este unul automat, cu un calibru RJ002-A2. Are 23 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore.

Octopus a fost conceput pentru a pune bazele unei noi colectii sport. Desi este in editie limitata, el a fost creat in trei variante de culori: otel inoxidabil simplu, otel acoperit cu PVD negru sau otel acoperit cu PVD negru si cu insertii de aur rosu.

 

24 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu