Roger Dubuis Excalibur 42 Chronograph

PPentru SIHH, cei de la Roger Dubuis au pregatit o reinterpretare a unui model foarte popular. Ceasul Excalibur 42 Chronograph impresioneaza prin cadranul albastru care are acel design traditional al colectiei.

Brandul sustine ca modelul este foarte comod si usor de operat. De asemenea, ceasurnicarii de la Roger Dubuis spera ca Excalibur 42 Chronograph sa atraga atentia si datorita mecanismului si a designului sport al carcasei.

Ceasul este creat din otel inoxidabil si are un diametru de 42 mm. Cadranul albastru, are acei indecsi personalizati si indica orele si minutele in centru, are un cronograf, un afisaj pentru data si doua cronometre, pentru secunde si minute. Pentru a respecta traditiile colectiei, cureaua este prinsa de carcasa cu ajutorul a trei segmente. Mecanismul din interior este unul automat, cu un calibru RD681. Este alcatuit din 280 de componente, printre care se numara un micro-rotor al brandului si are o rezerva de energie de aproximativ 25 de ore. Mai mult, mecansimul a reusit sa obtina si un certificat COSC si este “decorat” cu Sigiliul Genevei.  Excalibur 42 Chronograph are o curea din piele neagra de aligator si o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri.

Din pacate nu stim mai multe despre acest model. Cel mai probabil, brandul va oferi mai multe detalii la finalul SIHH-ului.

30 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu