Rolex si clasicul feminin

RRolex a prezentat acum cateva zile un nou model interesant: Oyster Perpetual Datejust Special Edition. Acesta este unul dintre cele mai senzuale modele de la Rolex. Ei supranumesc acest ceas „o incarnare a clasicului feminin”.

Carcasa, cureaua si bezelul sunt din aur alb sau galben, parand astfel a fi un amestec de vitalitate, sobrietate si autenticitate. In jurul bezelui sunt 12 diamante, prinse in niste carcase mici de aur alb. Efectul evidentiat este si cel dorit: acela de a crea un efect luminos si incantator. Cadranul este suflat cu praf de aur, iar jocul de lumini este diferit de cadranele simple de pana acum de la Rolex, datorita contrastului dintre perla de pe cadran si aurul din elementele de pe el. Perla are cateva nuante, ea neputand fi incadrata intr-o anumita culoare: nuantele de aur sidefat, roz si o mica tenta de lila ofera ceasului un aer deosebit. Datorita acelui sidef delicat, cadranul capata niste reflexii frumoase. Ora 6 este singura care are pe ea pietre pretioase.
Acest ceas nu este deosebit numai datorita exteriorului atragator, ci este special si pentru mecanismul de calibru 2235 pe care il ascunde. Balansierul are o inertie variabila, sunt prezente 31 de rubine, iar frecventa este de 28.800 vibratii pe ora. Are un cronometru rezistent la apa care este echipat cu un rotor perpetuu automat. Rezerva de energie este 48 de ore.

Carcasa este de 34 mm in diametru, cu remontoar insurubat, cu geam din safir rezistent la zgarieturi si cu o rezistenta la apa pana la 100 de metri. Cadranele vin in doua variante: unul cu o combinatie de aur roz si alb sau perla, iar altul cu aur roz si negru cu perla. Cureaua este din aur galben si are o clema metalica.

Iata ca cei de la Rolex s-au gandit la un cadou mai special pentru reprezentantele sexului frumos.

14 June   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu