Romain Jerome DeLorean-DNA

CCei  de la Romain Jerome schimba putin reteta si lanseaza un ceas cu un “ADN” nou. DeLorean-DNA este creat in onoarea legendarului automobil DeLorean, fabricat in 1981. Modelul lansat este creat conform standardelor brandului, continand fragmente din aceasta masina si avand un desing inspirat din cel al automobilului.

Masina din 1981 si-a castigat populatitatea prin aparitiile in reclame, filme faimoase si jocuri video. In lume, sunt doar 6.500 de astfel de masini ramase si sunt usor de recunoscut, datorita usilor “gull-wings”.  Deoarece Romain Jerome a semnat un parteneriat cu cei de la Compania DeLorean Motor, brandul a considerat ca este momentul potrivit pentru crearea unui nou model DNA.

Ceasul DeLorean-DNA incorporeaza detalii inspirate din estetica automobilului sport. Mai mult decat atat, bezelul contine elemente din caroseria originala a masinii. Cronometrul de 30 de minute din dreptul orei 3 este inconjurat de un cerc inspirat din designul original al jentilor. Brandul spera ca indicatoarele cronometrelor sa ii aduca aminte purtatorului de bordul masinii. De asemenea, subcadranul pentru secunde de la ora 9 atrage imediat atentia datorita faptului ca are aceleasi culori si un design asemanator cu luminile din spate ale automobilului.

Carcasa are un diametru de 46 mm, este creata din otel inoxidabil, iar pe spate, are gravata imaginea masinii legendare. Mecanismul este unul automat, cu un calibru RJ001-CH. Este ornat cu 23 de jewels, are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore.

Romain Jerome DeLorean-DNA este rezistent la apa pana la o adancime de 30 de metri si vine cu o curea din piele neagra, similara cu pielea din interiorul automobilului. Nu am aflat pretul, dar stim ca modelul este in editie limitata de 81 de bucati.

 

 

12 October   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

dangl (25-10-2012 ; 4:46 pm) #

Pretul este de 15900 USD.

Scrie un comentariu