Romain Jerome Rock the Rock DNA

AA inceput deja numaratoarea inversa pentru participantii la evenimentul caritabil organziat de Only Watch pe 22 Septembrie. 40 de companii din industria orologeriei vor lua parte la licitatie, una dintre ele fiind si RJ-Roamine Jerome.

Ceasurile Romaine Jerome au mereu ceva nou si inedit si nu pot fi catalogate intr-o singura categorie. Brandul participa la Only Watch cu ceasul Rock the Rock DNA, un model simplu dar destul de interesant. Ceasul este construit dintr-o combinatie din otel inoxidabil si ceramica, acoperite cu un strat de PVD. Ceea ce nu lipseste de la acest model este acel element natural pe care brandul a incercat sa il inglobeze in fiecare model. Cadranul este facut din piatra de Monaco, care a fost extrasa pe data de 10 Februarie 2011. Mai mult, RJ a dorit sa puna amprenta evenimentului pe acest ceas: pe cadranul neuniform sunt doua linii care reprezinta cu exactitate latitudinea si longitudinea orasului Monaco. Indicatoarele sunt din otel inoxidabil si au varfurile iluminate.

Mecanismul nu este nici el de trecut cu vederea: are un calibru propriu, C22RJ51, 23 de jewels si o rezerva de energie de 42 de ore. Esapamentul este drept, balansierul monometalic si arcul balansierului este plat. Carcasa are un diametru de 46 mm si un remontoar foarte proeminent si solid. Una dintre liniile rosii de pe cadran se continua si pe cureaua care pare a fi facuta din catifea. Aceasta ofera modelului o continuitate aparte.

Roamine Jerome spera ca ceasul Rock the Rock DNA sa fie vandut la licitatie cu un pret cuprins intre 10.000 si 12.000 de euro.

9 September   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Rezultate finale pentru licitatia de la OnlyWatch | 10 si 10 (26-09-2011 ; 3:33 pm) #

[…] Romain Jerome Rock the Rock DNA. Pretul de vanzare a fost estimat intre 10.000€ si 12.000€. A fost vandut pentru […]

Scrie un comentariu