Royal Oak Pentru Leo Messi

AAudemars Piguet au lansat o editie speciala in onoarea ambasadorului lor, Leo Messi. Fotbalistul argentinian se bucura de propria colectie alcatuita din trei variante ale modelului Royal Oak Cronograph, care a avut parte de un succes nemaipomenit inca de la prima lansare.

Colaborarea dintre Leo Messi si Audemars Piguet a inceput in 2005, cand brandul i-a oferit fotbalistului un ceas Royal Oak, pentru a sarbatori primul titlu obtinut in “Liga”. De-a lungul timpului, Leo Messi a inceput sa colectioneze multe dintre modelele colectiei Royal Oak, ajungand ca in 2010 sa devina ambasadorul celor de la Audemars Piguet.

Colectia Leo Messi cuprinde trei modele Royal Oak Cronograph, toate in editii limitate si cu o carcasa de 41 mm. Primul ceas este creat din platina, cu geam din cristal de safir si cu o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri. Cadranul inchis la culoare are indicatorii din aur alb si tratati cu material luminoscent. Acesta este in editie limitata de 100 de bucati. Cel de-al doilea model, limitat la 400 de bucati, are carcasa din aur roz si un cadran de culoarea antracitului. Din cate am aflat, acesta nu este rezistent la apa. Ultimul ceas are carcasa creata din otel inoxidabil, indicatorii din aur alb si o rezistenta la apa pana la 50 de metri. Pe piata vor fi disponibile doar 500 de modele.  Indiferent de varianta aleasa, ceasurile au acelasi mecanism. Compus din 304 de componente si cu un diametru de 26.2 mm, mecanismul automat 2385 este ornat cu 37 de jewels, are o frecventa de 3 Hz si o rezeva de energie de 40 de ore.

Desi inca nu s-a auzit nimic in legatura cu pretul modelelor, suntem siguri ca ceasurile Leo Messi Royal Oak vor fi foarte cautate.

6 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu