Salonul International de Orologerie

SSalonul International de Orologerie de inalta clasa din Geneva a ajuns in acest an la editia cu numarul 21. Targul exclusivist va fi deschis de pe 17 pana pe 21 Ianuarie si vor fi prezente 19 branduri atent alese pentru a impartasi lumii ultimele creatii din industrie, rezultate de multe ori din ani de cercetare intensiva.

Anul trecut spectacolul nu a fost prea ofertant datorita recesiunii globale, dar in acest an atmosfera va fi mult mai pozitiva datorita cresterii cu 30% a vanzarilor pe ultimul an. Anul acesta vor participa urmatoarele branduri: Baume & Mercier, Greubel Forsey, Piaget, JeanRichard, Panerai, Van Cleef & Arpels, Audemars Piguet, Roger Dubuis, Jaeger-Lecoultre, Cartier, Girard-Perregaux, IWC, Vacheron Constantin, A. Lange & Söhne, Dunhill, Montblanc, Ralph Lauren si Richard Mille.

Targul este tinut in fiecare an in GENEVA la PALEXPO, la zece minute de centru, iar de la aeroportul international este ruta directa cu trenul. Cele 19 branduri isi vor prezenta colectiile pe 30.000 de metri patrati, in care sunt asteptati 12.500 de invitati special pentru acest eveniment, printre care si 1.200 de jurnalisti. Invitatii vor avea la dispozitie 1.500 de puncte de vanzare in cazul in care se vor decide asupra unui model prezentat la expozitie.

Producatorii de ceasuri vor fi prezenti cu tot staff-ul, de la presedinti, directori si membrii consiliilor pana la intreaga echipa de creatie cu ceasornicari, ingineri si designeri. Toti au in comun acelasi lucru: pasiunea lor pentru ceasornicarie fina.

Vom reveni cu informatii despre noile modele de ceasuri lansate in saptamanile ce urmeaza.

Comentarii

Pingback Montblanc Star Worldtime GMT Automatic | 10 si 10 (26-10-2011 ; 10:25 am) #

[…] ne-a atras atentia un ceas de la Montblanc care a fost lansat in Ianuarie la Salonul International de Orologerie. Ceasul Star Worldtime GMT Automatic, din colectia „Star” ne-a vrajit cu aspectul elegant si cu […]

Scrie un comentariu