Salonul International de Orologerie

MMulti ceasornicari au inceput sa se pregateasca pentru o noua editie a Salonului International de Orologerie de la Geneva, care va avea loc in 2013. Acest targ exclusivist isi va deschide portile de pe 21 pana pe 25 Ianuarie, iar in acest interval de timp 16 branduri renumite isi vor putea prezenta cele mai bune creatii. Evenimentul va fi deschis de dimineata pana seara, cu exceptia zilei de marti, cand “distractia” se va prelungi pana mai tarziu.

La fel ca in anii trecuti SIHH va avea loc la GENEVA PALEXO, o locatie care este legata direct de aeroport, gara si autostrada si este la o distanta de 10 minute de centrul Genevei. De asemenea, in fiecare an SIHH organizeaza o strangere de fonduri, iar acum acest eveniment va fi pentru proiectul KidsAmazing. Aceasta fundatie incerca sa ii ajute pe copii care urmeaza sa aiba o interventie chirurgicala, prin sprijin psihologic, pedagogic si material.

Brandurile care vor participa anul acesta sunt: A.Lange&Sohne, Audemars Piguet, Baume&Mercier, Cartier, Greubel Forsey, IWC, Jaeger-LeCoultre, Motblanc, Panerai, Parmigiani, Piaget, Ralph Lauren, Richard Mille, Roger Dubuis, Van Cleef&Arpels si Vacheron Constantin. Acestea vor avea la dispozitie 30.000 de metri patrati in care sa iti etaleze creatiile.  Printre cei 12.500 de vizitatori care sunt aseptati, se numara jurnalistii si reprezentantii  altor branduri. De asemenea, exista 1.500 de puncte de vanzare, in cazul in care invitatii vor dori sa plece si cu o achizitie.

Pentru ca mai sunt doar 52 de zile pana incepe Salonul International de Orologerie, in zilele urmatoare vom discuta despre cateva dintre modele care urmeaza sa fie prezentate la acest eveniment.

 

Scrie un comentariu