Seiko pentru FC Barcelona

LLa inceputul anului 2011, Seiko a incheiat un parteneriat cu FC Barcelona, una dintre echipele de top ale fotbalului mondial. Mai este putin pana cand incepe sezonul 2011-2012, iar Seiko s-a gandit sa sarbatoreasca acest parteneriat cu o colectie de ceasuri cu cronograf care sa contina logo-ul si culorile echipei de fotbal.

Seiko sustine ca „oricine indrageste sportul, acorda o atentie deosebita detaliilor care fac diferenta dintre o performanta buna si una perfecta”. Ceasul Sportura FC Barcelona Cronograf este un model plin de detalii. Datorita clemelor de care se prinde cureaua, purtatorul nu va simti nici un discomfort, ele fiind usor curbate si fine. Mai mult, butoanele pentru activarea cronografelor sunt lungi si late la capat, pentru o mai usoara folosire. Ceasornicarii s-au orientat si asupra indecsilor, unde observam ca orele 2,4, si 10 sunt argintii si nu albe ca restul orelor. Prin aceasta alternanta ei au dorit sa creeze un cadran mai aerat si sa imbunatateasca lizibilitatea. O atentie deosebita a fost acordata si indicatoarelor: atat cele principale, cate si cele de la cronometre sunt ascutite la capat, astfel, purtatorul nu va trebui sa isi petreaca timpul estimand ora exacta. Cadranul cuprinde logo-ul echipei de fotbal, doua cronometre si un cadran pentru alarma. Intre ora 4 si 5 este afisajul pentru data. Mecanimsul este cuart si se foloseste de un calibru 7T62 si de o baterie care tine 3 ani. Carcasa ceasului are un diametru de 42 mm, este facuta din otel inoxidabil si are o rezistenta la apa pana la 100 de metri. Pe placuta din spate a carcasei, se gaseste mesajul „més que un club”, motto-ul echipei FC Barcelona. Cureaua este din piele si catarama din otel inoxidabil.

Seiko a incercat sa fie fidel parteneriatului, construind un ceas care sa se asemene in viziunea brandului cu FC Barcelona: un model solid, precis, puternic si direct. Pentru cei care vor achizitiona acest ceas, Seiko il va livra intr-o cutie din piele cu catifea.

5 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu