Ulysse Nardin Blue Toro

CChiar daca auzim rar de Ulysse Nardin, atunci cand se intampla sa dam peste un ceas proaspat lansat, ramanem placut impresionati. Tocmai am aflat ca, ceasul Blue Toro, va avea lua parte la BaselWorld. Designul atrage imediat atentia, dar, in acelasi timp creeaza impresia unui model high-tech si precis, cum de altfel si este.

Primul lucru pe care il observam este albastrul nu prea puternic dar placut pe care il are modelul.  Desi nu ne putem da seama, bezelul si butoanele sunt facute din ceramica. Interesant este si cadranul, care a fost creat in asa fel incat sa fie pe masura numelui. Chiar daca unii sustin ca ceasul este mai sobru, noua ni se pare oarecum sport, mai ales cu acel „taur” in partea inferioara a cadranului.

Calendarul perpetuu al modelului poate fi ajustat inainte sau inapoi, doar prin intermediul remontoarului. Pentru a schimba GMT-urile este nevoie de o sigura apasare a butoanelor (+) sau (-), iar orarul se va muta in functie de selectie.  Mecansimul care tine aceste functii in picioare este unul automat, cu calibru propriu, UN-32. Pe lanaga cele 34 de jewels si rezerva de energie de aproximativ 45 de ore, mecansimul are certificat COSC. Carcasa creata din aur sau cermaica are un diametru de 43 mm, o rezistenta la apa pana la 100 m si o curea din cauciuc.

Ceasul Ulysse Nardin Blue Toro este in editie limitata de 99 de bucati si este disponibil doar in magazinele brandului.

27 February   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Ulysse Nardin Blue Sea | 10 si 10 (29-03-2012 ; 9:49 am) #

[…] trecuta, am discutat despre ceasul Blue Toro de la Ulysse Nardin. Pe langa acel model, brandul a mai prezentat la BaselWorld un ceas albastru, […]

Scrie un comentariu