Ulysse Nardin Executive Dual Time

UUlysse Nardin ne prezinta un nou model, de aceasta data cu un aspect mai „serios”. Deoarece brandul a fost unul din sponsorii pentru „parada” de iahturi de la Monaco, intre 21 si 24 Septembrie, ei au lansat si un model pentru a marca acest eveniment. Celalalt sponsor a fost chiar printul Albert II de Monaco, un impatimit al marii. In aceste cateva zile, fanii iahturilor au putut admira cele mai luxoase barci si i-au cunoscut pe cei mai experimentati oameni din acest domeniu.

Ceasul Monaco 2011 Executive Dual Time este in editie limitata de 100 de bucati, iar brandul a dorit sa il faca un model reprezentativ al familiei regale de la Monaco. Ceasul simbolizeaza si marea, culoarea apei fiind prezenta pe curea si pe cadran. Este interesant aspectul cadranului, acesta avand o infatisare de metal rigid.
Carcasa are un diametru de 43 mm si are un bezel din ceramica albastra. Remontoarul, butoanele de la orele 8 si 10 si sistemele de prindere ale curelei de carcasa sunt din otel inoxidabil. Pe ambele fete, carcasa are geamuri din cristal de safir. Prin geamul din spate se poate vedea mecansimul automat, de calibru UN-24. Ca functii, ceasul indica orele, minutele, secundele, GMT2 si data, in afisajul dublu de la ora 2. Rezistenta modelului la apa este pana la 100 de metri, iar cureaua poate fi din piele de aligator sau din cauciuc.

Ulysse Nardin este in stransa legatura echipamentele de navigatie. Au reusit sa creeze un model frumos, care sa mercheze zilele speciale destinate iahturilor.

26 September   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Istvan (16-11-2013 ; 6:55 pm) #

Unde pot sa cumpar? si ce preti are?

Scrie un comentariu