Ulysse Nardin Stranger

CCei de la Ulysse Nardin si-au incantat fanii cu prezentarea ceasului Stranger. Lansat pe 13 Martie, modelul a impresionat pe foarte multi si, dupa cum sustin si ceasornicarii brandului, a deschis noi porti in arta ceasornicariei.

Compania si-a construit un renume la categoria mecanismelor combinate cu note muzicale. Pentru ceasul Stranger, brandul a renuntat la minute repeater si a incorporat mecanismul cu o cutie muzicala. Astfel, purtatorul va putea asculta melodia “Strangers in the Night” la fiecare ora sau la comanda. La finalul prezentarii, ceasul a fost catalogat ca fiind “o fuziune intre muzica, timp, estetica si functionalitate”. La eveniment au participat numeroase personalitati, printre care Ludwig Oechslin si Dieter Meier supranumit “Nasul Muzicii Tehno”.

Carcasa ceasului este din aur roz, are un diametru de 45 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. In total, exista trei butoane, doua pe partea stanga si unul in remontoar. Cel din dreapta este folosit pentru a seta ora, purtatorul ne mai fiind nevoit sa traga de remontoar inainte de a-l invarti. Mecanismul este unul automat, cu un calibru propriu, UN-690. Esapamentul si arcul balansierului sunt din silicon, iar unele dintre componente sunt decorate manual. Pe lanaga cele 64 de jewels cu care este ornat, mecanismul asigura o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore. Prin geamul din spate al carcasei poate fi studiat atat mecanismul ceasului cat si cel al cutiei muzicale.

Ceasul Ulysse Nardin Stranger vine cu o curea din piele si este in editie limitata de 99 de bucati. Din nefericire, nu am reusit sa aflam pretul modelului.

18 March   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu