Un clasic din colectia Manero

PPentru cei care iubesc ceasurile clasice, Carl F. Bucherer lanseaza un nou model, care patreaza clasicul brandului. Manero Moon Phase incanta printr-un design clasic, elegant si stilat.

Majoritatea ceasurilor din colectia Manero arata munca depusa si experienta brandului. Ei incearca sa creeze acele ceasuri clasice autentice. Brandul a pastrat si marimea carcasei cu un diametru de 38 de mm, iar aurul roz este perfect pentru a marca aerul clasic al ceasului. Pentru o lizibilitate perfecta si pentru a nu fi confundati indecsii, brandul a tratat indicatoarele si indecsii orari cu Superluminova si le-a confectionat din aur. Geamurile sunt din cristal de safir trecute prin diferite procese pentru a fi cat mai rezistente. Pentru a pastra si mai mult partea clasica, ceasul are o curea din piele de aligator, de culoare maro si o clema metalica din aur roz, ca sistem de prindere.

Inima acestui clasic consta intr-un mecansim automat, cu calibru propriu brandului – CFB 1966. Are un diametru de 26.2 mm si o grosime de 5.2 mm. Este dotat cu 21 de jewels si are o rezerva de energie de 42 de ore. Ca functii, ceasul indica ora, minutele si secundele si are un afisaj pentru fazele lunii la ora 6, unul pentru zi/luna in partea superioara a cadranului, iar data este dispusa de-a lungul cadranului si beneficiaza de un indicator propriu.

Cu acest model, Bucherer a aratat ce inseamna colectia Manero: simplu, elegant si clasic.

1 August   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu