Vacheron Constantin Overseas

VVacheron Constantin a lansat doua ceasuri din colectia Overseas. Modelele atrag imediat atentia datorita designului care imbina elementele elegante cu cele sport. Brandul sustine ca ceasurile inglobeaza aproape toate elementele traditionale colectiei.

Ceasul Overseas Chronograph este creat din otel inoxidabil si pastreaza multe dintre caracteristicile unui model din aceeasi colectie lansat in 1996. Bezelul este inspirat din crucea malteza, iar remontoarul si butoanele sunt create din acelasi material ca si carcasa de 42 mm. Ceasul are o grosime de 12.4 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 150 de metri. Mecanismul automat, 1137, este alcatuit din 183 de componente si are 37 de jewels. Are o grosime de 6.6 mm, o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 40 de ore. Modelul indica orele, minutele si secundele si are doua cronografe, unul pentru 30 de minute si unul pentru 12 ore. Overseas Chronograph are o protectie anti-magnetica pana la 25.000 A/m. Desi au incercat sa imbine doua stiluri, ceasul are un design cat se poate de sport, dar poate fi purtat la orice ocazie.

Cel de-al doilea model, Overseas Chronograph Perpetual Calendar, dupa cum spune si numele, combina doua dintre cele mai preferate functii: calendarul perpetuu si cronograful. Ceasul contine toate caracteristicile colectiei, printre care se numara bezelul identic cu cel de la modelul anterior si gravura de pe spatele carcasei, care infatiseaza vasul Amerigo Vespucci. Carcasa din aur roz, are un diametru de 42 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 150 de metri. Mecanismul automat, 1136 QP, are o grosime de 7.9 mm si este compus din 228 de componente si 37 de jewels. Functioneaza cu o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si are o rezerva de energie de aproximativ 40 de ore. Ceasul vine livrat cu doua curele: una din cauciuc si una din piele de aligator.

Ceasurile Overseas Chronograph si Overseas Chronograph Perpetual Calendar se pot gasi la magazinul Helvetansa din Bucuresti.

19 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu