Xetum

XXetum a intrat in randul companiilor mici de ceasuri americane in decembrie 2009. Spre deosebire de restul companiilor care incearca la inceput sa copie stilul altor brand-uri deja cunoscute, Xetum a preferat sa intre in industrie cu ceva nou. Cele doua colectii cu care s-au lansat, Tyndall si Stinson, se remarca prin stilul original, curat si practic.

Ceasurile sunt concepute pentru a se potrivi in mod corespunzator pe toate tipurile de incheieturi, mici si mari. Design-ul se distinge prin liniile simple si cadranul curat, lucruri care fac citirea sa fie mai usoara si mentin functionalitatea. Materialele folosite in constructie sunt durabile pentru ca miscarile mecanismelor ETA sa fie cat mai fiabile. Pentru ca asamblarea ceasurilor se produce in Elvetia iar mecanismele sunt de asemenea elvetiene ele sunt marcate ca ‘Swiss Made’.

Colectia Tyndall are 2 ceasuri, unul cu cadran alb si unul cu cadran negru. Ele sunt puse in miscare de un mecanism elvetian ETA 2895-2, iar pentru secundarul de la ora 6 este o versiune a celebrului 2892-A2, care se gaseste in mai multe ceasuri de prestigiu din industrie. Marcajele de pe cadran sunt cele principale de la 1-11 ce stau in extremitate iar cele secundare de la 13 la 23, mai mici, ce stau mai la interior.

Colectia Stinson are in plus un ceas cu cadran de culoare bej. Aceste ceasuri sunt sustinute de de mecanismul elvetian ETA 2824-2. Marcajele pe aceste cadrane sunt si mai simple, secundarul fiind pus inapoi in centru, iar orele 13-23 de pe interior nu mai sunt prezente. Ramane, totusi, un element  similar de la cele doua colectii, ambele indica data in dreptul orei 3.

Preturile cu care aceste ceasuri ies pe piata sunt foarte competitive, de la $995 pentru un Stinson pana la 1395 pentru un Tyndall.

8 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu